Zlata ženska

Kaj nam bo dala vadba mišic medeničnega dna?

Temelj našega telesa in organizma so mišice medeničnega dna, ki dajejo stabilnost in zdravje našemu telesu. Močne mišice medeničnega dna poskrbijo, da so vsi organi na svojem mestu. Vse je povezano preko vezivnega tkiva. Mišice medeničnega dna so krožne mišice, ki stabilizirajo naše notranjo telo.

Padec mišic povzroča padanje notranjih organov. Ko organi niso na svojem mestu, ne delujejo optimalno, ter niso dobro prekrvavljeni, kar lahko povzroča vnetja in zdravstvene težave.

Če že imamo težave, kot so uhajanje urina (inkontinenca), pogosto uriniranje, boleče menstruacije, kakršne koli težave z spolnimi organi in hormoni, je še toliko bolj pomembno, da začnemo skrbeti zase in trenirati mišice medeničnega dna.

Ko želimo v telesu karkoli obnovit ali pomladit, je pomembno, da so najprej močni temelji, torej močne mišice medeničnega dna. Ko jih treniramo prekrvavimo spolne organe. Tako se nam izboljšajo spolni hormoni. Tako za moške kot za ženske je pomembno, da treniramo mišice medeničnega dna, saj tako poskrbimo za zdravje spolnih organov.

Moški, ki trenira in ima moč v mišicah medeničnega dna, ima tudi večji fokus, libido ter večjo vzdržnost med spolnostjo.

Za ženske je najboljša vadba s kristalnim jajčkom, ki ga uporabljamo kot fizično utež za krepitev mišic medeničnega dna. Kristali so najbolj varni in kvalitetni, tako energetsko kot njihov material. Ženskam se slabšajo mišice medeničnega dna zaradi porodov ter hormonskih sprememb skozi leta. S tem mišice gravitirajo in izgubljajo svoj tonus, kar privede do različnih težav.

Pozitivni učinki uporabe kristalnega jajčka so:

– krepi vaginalne mišice, mišice medeničnega dna in maternico
– hormonski učinki, hormoni bolje delujejo, večamo vlažnost in spolne hormone, več spolnih hormonov, manj je stresnih
– pomlajevalni učinek
– povečujemo užitek, libido, bolj prekrvavljena maternica, jajčniki
– segret živčni sistem se začne ohlajati
– preprečuje odtekanje energije in razpršenost
– odpravlja inkontinenco in vnetja
– omilitev težav z menopavzo
– manj bolečih menstruacij in PMSa.

Lucija Tao

Leave a Reply

%d