Zdravje se začne v nas

Kako v tem času najbolje poskrbimo za svoje zdravje, glede na bioritemsko uro?

Kako v tem času najbolje poskrbimo za svoje zdravje, glede na bioritemsko uro?

Več tisoč let nazaj so Taoistični mojstri odkrili bioritemsko uro telesa. Bioritemska ura predstavlja aktivnost posameznih organov skozi dan. Ob določenem času se dogaja večja regeneracija, obnova, proizvodnja hormonov, prebava itd. Leta 2017 je znanstvenikom uspelo dokazat Bioritemsko ura ter so prejeli NOBELOVO NAGRADO.

 Ko počnemo prave stvari ob pravem času, se učinek delovanja poveča.

V zimskem času je najbolj pomembno obnoviti naše ledvice, mehur, reproduktivne organe in sprosti živčni sistem. Po bioritemski uri dneva je od 17. do 19. ure čas LEDVIC. Najpomembnejše je, da do 21. Decembra še bolj skrbimo zase in negujemo svojo ledvično energijo, saj vse, kar narediš zase do 21. decembra, se ti 100x pomnoži.

 V tem času PRIPOROČAM, da si vzamete čas zase, se spočijete, negujete, lahko meditirate, izvajate kakšno vam ljubo vadbo ter se ne izčrpavate. S tem ko boste obnovili svojo ledvično energijo, boste dobili več energije, sijaja, zdravja, kreativnosti itd.. 

Pite tople čaje, uživajte superživila za ledvice, jejte juho z veliko minerali in dobrimi maščobami …

Prehranski dodatki, ki jih je najbolje uživati v tem času in prav tako OKREPIJO NAŠ IMUNSKI SITEM so: CINK, SELEN, VITAMIN C, D3, ter v primeru, da ste že zboleli NARAVNI ANTIBIOTIK MAČJI KREMPELJ in KVERCETIN, ki uničita vsak virus.

Česa NE početi?

Se kregati.
Razprševati energije.
Jesti belega sladkorja.
Poslušati novic, ki vzbujajo strah in skrbi (to izčrpuje ledvice)…

Lucija Tao

Leave a Reply

%d bloggers like this: