Superživila

KLORELA je eden najboljših RAZSTRUPLJEVALCEV med superživili.

Učinkovito razstruplja človeški organizem z vezavo strupenih snovi v črevesju in s spodbujanjem aktivnosti jeter, pospešuje regeneracijo celic, blaži vnetja ter zavira razvoj kroničnih degenerativnih bolezni, zlasti ožilja in sklepov. Ima sposobnost, da iz jeter odstranjuje alkohol, da telo očisti nevarnih težkih kovin, nekaterih pesticidov, herbicidov in celo nevarnih polikloriranih bifenilov (PCB). Na Japonskem klorelo uporabljajo predvsem zaradi njene sposobnosti, da odstranjuje strupene snovi, ki se v telesu naberejo zaradi onesnaženega okolja in hrane. Klorela je bila v uporabi tudi po hudih jedrskih katastrofah v Hirošimi in Nagasakiju. Klorela lahko pomaga tudi pri izločanju toksičnega živega srebra, ki je v telesu marsikoga izmed nas prisoten zaradi uporabe amalgamskih zobnih zalivk. Klorela težke kovine in ostale kemične strupe iz naše krvi odstrani v treh do šestih mesecih, odvisno od količine klorele, ki jo zaužijemo dnevno.

– Znižuje tudi holesterol in krvni tlak ter tako vpliva na podaljšanje življenjske dobe

 – Odličen vir vitaminov in beljakovin;

– Zelo veliko antioksidantov, saj vsebuje kar 10-krat več beta karotena kot korenje;

 – Ugotovljeno, da ima tudi proti-tumorne lastnosti;

Clorella se priporoča vsem:

• ki želijo ohraniti svoje zdravje, vitalnost in lepoto ter tistim, ki ne pojedo zadosti sveže zelenjave ali nimajo rednih obrokov,

• ljudem, ki imajo težave s prebavo, saj Chlorella pomaga pri izboljšanju prebave in celotnega prebavnega sistema,

• ljudem, ki imajo premajhno količino železa v krvi,

• ljudem, ki želijo izboljšati in okrepiti imunski sistem,

• ljudem, ki so utrujeni in brez energije,

• ljudem pod stresom,

• ljudem, ki imajo težave s koncentracijo

ZANIMIVI SO IZSLEDKI JAPONSKE ŠTUDIJE: če pred pitjem alkohola zaužijemo od 4 do 6 gramov klorele, bomo naslednji dan v 96% preprečili ‘pivskega mačka’, tudi če smo zaužili večje količine alkohola.

Lucija Tao

Leave a Reply

%d