5 moških v tebi 5 žensk v tebi

Kakšni pari se privlačijo?

Ženska, ki ima prižganih vseh 5 žensk v sebi, spodbudi tudi svojega moškega, da prižge še ostale moške in obratno. Torej, bolj ženska podpira moškega v vseh 5 energijah, bolj je zdrav, močan in uspešen. Prav tako velja obratno, bolj moški podpre vseh 5 žensk v ženski, bolj je ženska sijoča, zdrava in zadovoljna ter več lahko dobi partner in okolica od nje.

Kakšni pari se privlačijo?

Ženskin disbalans zdravilke, ki preveč skrbi in poskrbi za vse, vpliva tudi na njegov disbalans skrbnika, torej, da on ne bo poskrbel za nič. Tudi za svojo partnerko, ko je bolna. Kadar imata oba partnerja preveč delujoč enak element ni dobro za nobenega. Prav tako kombinacije popolno nasprotnih elementov niso dobre.

Na primer par, kjer ima ženska preveč Zdravilke in moški s pretiranem Strastnežem. Ona poskrbi za vse, on pa samo uživa in je neodgovoren.

Privlačita se Magnetična ženska in vizionar. Dolgoročno se ženska izčrpa, ko čaka, da bo imel čas za njo, on pa samo dela in sledi svoji viziji. Magnetična ženska, ki živi v danem trenutku, ne gre skupaj z nekom, ki živi samo za 5 let naprej, ima plane in fokus samo v prihodnosti, ni v telesu.

Vizionarka in Samotarja – on je voda, ona ima veliko lesa. Čez čas bi ga najraje vrgla skozi okno, ker nima nobene vizije, nima ciljev.

Čarobnica in Kralj – izgleda kot recept za srečo. Voda pa kovino zarjavi. On ima vse po pravilih, je zelo zemeljski. Iz tega se nič ne rodi.

Kraljica in Skrbnik – on bo postal njena copata, podložnik. Na začetku Kraljici to odgovarja, ker je končno vse po njeno, vodi razmerje. Ob tem on samo čaka njena navodila, kaj ja in kaj ne. Njej tudi to ne bo všeč, vendar ne more biti drugače.

Takšnim primerom se po Kitajski medicini reče IZČRPAJOČ CIKEL. Najboljša rešitev je, da je vsak v svoji energiji in prižiga delovanje svojih 5 elementov v sebi.

Lucija Tao

Leave a Reply

Croatian HR English EN German DE Slovenian SL Spanish ES
%d bloggers like this: