5 moških v tebi

ZAKAJ SE MOŠKI NE MORE VEZATI?

Ko pogledamo svet skozi 5 elementov, 5 tipov energij in 5 moških v njem, nam je vse jasno. Vsaka ženska je že spoznala nad vsem očarljivega moškega, ko pa je želela kaj bolj resnega pa se je umaknil.

Ženske zelo privlačijo moški, ki so v energiji ognja, to so moški, ki imajo zelo prižganega Uživača. Takšni moški so karizmatični, komunikativni, imajo polno hobijev in uživajo življenje. So pa lahko zelo neresni in imajo veliko avantur. Element ognja je super, vendar je potreben biti v ravnovesju z drugimi elementi.

KADAR MOŠKI NIMA PRIŽGANEGA SKRBNIKA V SEBI, SE NE MORE VEZATI, NI RESEN.

Skrbnik v njemu predstavlja element zemlje. Glavni organ elementa zemlje pa je vranica.

Dokler moški ne bo aktiviral Skrbnika v sebi, se ne bo želel vezati. Bolj bo mu ženska želela ustreči in ga prevezati nase, bolj bo on želel svobodo.

Za moške, ki imajo preveč ognja je najbolj pomembno, da začnejo krepiti svojo vranico ali z vajami tao joge obraze, dihalnimi vajami, superživili itd.

Vsak element je pomemben. Najbolj pomembno pa je, da imamo tako moški kot ženske prižganih vseh 5 tipov energij v sebi, saj se drugače izčrpujemo ali pa naše življenje nastane kaotično. Telo pa slej ko prej terja svoj davek v obliki bolezni ali zdravstvenih težav. Ko pa imamo prižganih vseh 5 tipov energij, pa lahko živimo ogiblje na vseh področjih življenja.

Možno je tudi obratno, da se ženska ne želi vezati, velja enako.

Ozavestimo, da si zaslužimo imeti lepe zdrave odnose. Ne pa biti v odnosih, kjer imamo konstantno potrebo nekoga reševati. To samo kaže, na naše otroške rane in pomanjkanje ljubezni. Pozdravimo sebe in pozdravimo svet.

Lucija Tao

Leave a Reply

Croatian HR English EN German DE Slovenian SL Spanish ES
%d bloggers like this: