Ženska in moška energija

Rešitev za svet je ravnovesje ženske in moške energije!

Rešitev za svet je priti v ravnovesje ženske in moške energije ter posledično v uravnovešene intimne odnose.

Pomembno je, da razumemo polarnosti. Ko pogledamo spolne organe, moški torej penetrira, ženska pa absorbira. Na podlagi tega v kakšni energiji smo mi, na določenem področju, to tudi privlačimo. Privlači nas oz. privlačimo intimnega partnerja, ki nima v redu polarnosti, kadar je mi nimamo, lahko pa se to dogaja tudi pri poslu, pri prijateljstvu ali pa kje drugje.

Odnosi, ki jih privlačimo, nam kažejo več stvari. Kažejo nam, da je določen profil ljudi vedno iz ravnovesja. Kako hitro pa mi prepoznamo to energijo in kako blizu jo spustimo pa kaže, koliko ran smo mi že počistili ali pa jih še moramo. Če nas na primer privlači moški, da bomo mi penetrirale vanj, da bomo želele reševati stvari in delati za njega – to pomeni, da imamo lahko spol ženski, energijo pa bolj moško. Moški pa je moškega spola in moške orientacije, a vajina polarnost je obrnjena.

Kaj pa v resnici življenje hoče od nas – ko mi ozavestimo, da privabljamo nezdrave polarnosti, moramo takoj začeti drugače delovati. Mi moramo takoj začeti uravnovešeno delovati, saj bomo le tako ustavili ta mehanizem. Postaviti moramo zdrave in dobre meje, da se ta mehanizem pozdravi in popravi. Predvsem pa moremo delati na sebi, ko pozdravimo svojo energijo in dvignemo vibracijo, bomo privlačili odnose, ki so v skladu s tem.

Ženska v zdravi ženski energiji bo privlačila moškega z zdravo moško energijo in le tako bo njuna združitev in odnos nekaj najlepšega.

LUCIJA TAO

Leave a Reply

%d