5 žensk v tebi Hormoni Spolna energija Ženska in moška energija

Na način kakor je svet sestavljen žensko telo ne more funkcionirati.

Glavna razlika med moškim in ženskim telesom je ta, da imajo moški enako hormonsko sliko skozi cel mesec, ženske pa gremo skozi 5 hormonskih faz in s tem skozi 5 žensk v tebi.

Ženski se skozi mesec spreminjajo hormoni, s tem pa tudi njena čustva, potrebe, želje, moči itd.

Cel svet je narejen za moške, za moško energijo. Za nekoga, ki ima cel mesec enake hormone.

Služba se začne zjutraj, domov se gre ob tej in tej uri, za vikend se počiva, med tednom se dela. To je vse prilagojeno moškim hormonom, ki so ves čas enaki.

Moškim se zjutraj dvigne testosteron in kortizol in so pripravljeni za akcijo, delo. Ko gre sonce gor, je to moška, yang energija, čas za produktivnost. Bolj kot sonce pada, bolj se aktivnosti ugašajo. Tako je narejen cel svet.

Z ženskami ni nič narobe, da v določenih delih meseca funkcionira na en način, oziroma lahko delamo določene stvari, v drugih delih meseca pa ne moremo delati določenih stvari. Naš največji problem je, da nam tega nobeden ni povedal.

Enakopravnost, ki se dogaja sedaj in od nas zahteva, da smo lovke, za nas ni ravno dobra. Moški so lovci, to je njihova energija. Ko vidi cilj, ga zgrabi. Ženske funkcioniramo drugače. Me smo lovke, ampak par dni v mesecu. Takrat ulovimo večje plene kot moški. Če pa lovimo v drugih delih cikla, izgubimo svoje zdravje in sijaj ter kar je zelo pomembno, polarnost z moškim.

Ženske smo zelo prilagojena bitja, kamor nas dajo, se prilagodimo. Tako, smo se tudi prilagodile moškemu načinu delovanja, za ceno svoje magnetičnosti, orgazmov, užitka, mentalnega zdravja, fizičnega zdravja itd.

Ženske smo kompleksna bitja in to je naša prednost.

V vsakem delu cikličnosti se aktivira tudi drugi del možganov. Enkrat nam dela bolj analitični del, drugič bolj čustveni. To so prednosti. Moški so bolj črno-beli.

Navodila za uporabo moških so veliko lažja kot navodila za uporabo žensk.

Če mi ne dojemamo kako uporabljati sebe, ne moremo tega naučiti moških in ljudi okoli nas. Tudi spolna energija je čisto drugačna v vseh 5 fazah. Ženske imamo šest tipov orgazmov, ne enega. Mi moremo iz črno belega sveta v katerem je včasih težko funkcionirati in se izčrpavamo, priti v mavrični svet. In nehamo živet v svetu, ki ni naš.

LUCIJA TAO

Leave a Reply

Croatian HR English EN German DE Slovenian SL Spanish ES
%d bloggers like this: