Nega ženske energije Spolna energija

Prebuditev ženske energije

Na fizični ravni je uporaba joni kristalnega jajčka namenjena za krepitev mišic medeničnega dna, nožnice in prebuditev ženske energije.

Joni jajček ima že več kot 5000 letno tradicijo. Uporabljale so ga tudi Cesarice, da so s tem negovale svojo lepoto, zdravje, seksualnost in senzualnost, ter so s tem pomagale cesarju krepiti njegovo spolno, življenjsko energijo, da je lahko vladal.

Jajček dviguje libido, ustvarja daljše in močnejše orgazme in pomaga pri duhovni transformaciji, regeneraciji življenjske energije in prebudi jin – žensko energijo

Jajček imenujejo joni, kar pomeni ženski spolni organ, predstavlja pa tudi sveti prostor ustvarjalnosti in ljubezni.

Mišice medeničnega dna podpirajo vse notranje organe in onemogočajo odtekanje življenjske energije, kot je prana ali či. Če so te mišice šibke to vodi v izčrpavanje telesa.

Joni jajčka so iz kristalov. Vsak od teh kristalnih jajčkov ima zdravilno frekvenco in že sam po sebi močno deluje na spolne organe in telo na energijski ravni.

Ženska z vadbo ozavešča in krepi mišice v nožnici, na vhodu, sredini in globini. Sčasoma postanejo mišice močnejše, večje je zavedanje in intenzivno doživljanje. Spolnost postane za žensko in njenega partnerja bolj intenzivno in bolj globoko se doživljata. Okrepljene mišice nožnice prinesejo obema večji užitek v spolnosti. Ženska moškega z okrepljenimi mišicami nožnice med spolnostjo tako stimulira, da je enak občutek kot da bi njegov spolni organ držala v roki.

Ženski, ki je prebujena v nožnici, in je okrepila svoje nožnične mišice, ni treba nikoli več skrbeti, da bi njen moški odšel k drugi ženski.

Lucija Tao

Leave a Reply

%d