Ženska in moška energija

Ženska in moška energija krajev

Okolico pogosto nezavedno dojemamo z vidika spolnosti. Tako kot ljudje so lahko tudi kraji z več ženske ali moške energije. Voda predstavlja ženski princip, žensko energijo. Energija mesta ob morju, otokov je zelo sproščena, počasna, brezskrbna. Po drugi strani pa gore predstavljajo moški princip, moško energijo. Prav tako večja mesta predstavljajo moško energijo. Vidi se po tem da je večja produktivnost, fokus, delovanje, akcija….

Kraji z več ženske energije, nas zaobjamejo s svojo toplino in s svojo sijočo lepoto pomagajo odplakniti naše skrbi. Kraji z več moške energije, nas obdajo s svojo usmerjeno energijo in izrazito ciljno osredotočenostjo. O tem morda ne razmišljamo, vendar nas določeni kraji privlačijo zaradi spolne energije, ki je morda ne dobivamo v svojem intimnem življenju.

Kadar nismo v izpolnjujočem odnosu, v katerem je prisotna izrazita spolna polarnost (moško-ženski  magnetizem), pogosto podzavestno iščemo manjkajočo energijo pri najrazličnejših drugih virih.

Če želite imeti več ženske energije pojdite na morje, če pa se želite napolniti z moško energijo pa pojdite v gore, hribe.

Lucija Tao

Leave a Reply

Croatian HR English EN German DE Slovenian SL Spanish ES
%d bloggers like this: