Ženska in moška energija

Ženska je voda, moški je sonce.

Ženske moramo biti 80% v ženski energiji in 20% v moški energiji. Moški pa ravno obratno.

Moška energija je struktura, varnost, red, struga in meja. Ženske vedno rabimo občutek mej, da se počutimo varne. Moški so narejeni za to, da čuvajo ženske in da vidijo nevarnost, saj imajo toliko več testosterona.

Testosteron, ki je moški hormon je pomemben tako za ženske kot moške. Če v sebi nimaš dobrega testosterona, nimaš dovolj jasnosti. Testosteron je energija spremembe in fokusa, je pa tudi energija jasnosti, pravil, reda.

Ženska energija je voda, moška energija je sonce. Med njima mora biti ravnotežje. Energija vode, hoče iti vedno malo čez meje. Ženske bodo neprestano testirale meje. Ko ženske povečamo svojo žensko energijo včasih postanemo voda, ki poplavlja. Voda hoče ves čas malo povečat svojo strugo. Ženske potrebujemo strugo. Moraš imeti moškega, ki ti postavlja zdrave meje in če ne vidi kdo ti si, ne more biti tvoj moški. Ženske se moramo zavedati, kdaj postajamo rušilne, kdaj naša voda poplavlja ali postane blatna. Ženska moškega testira, da vidi ali lahko moškega spoštuje. Spoštujemo ga, ko nam postavi zdravo mejo.

Lucija Tao

Leave a Reply

Discover more from BeJuicy

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading