Uncategorized

Bolj je ženska utelešena, bolj je pretočna, večji je ocean po katerem lahko moški plava in več ima v življenju tudi rezultatov

Naloga moškega je, da žensko drži, jo podpira. Ženska pa ga inspiriramo, da se utelesi in se poveča.

Moč ženske je, da pripelje moškega v telo. Moški je večinoma v glavi. Moški je kot duh, kot Univerzum. Ženska pa je kot Zemlja zato, da materializira. To je darilo ženske. Me rabimo moške za smer, fokus, direktivo, da se počutimo varne in lahko sijemo. Naloga žensk pa je, da pripeljemo moškega v telo. Če ženska ni v svojem telesu, ne more v telo pripeljat nikogar drugega. Moški okrog tebe so lahko prikrajšani za to darilo.

Kaj točno pomeni pripeljati moškega v telo?

Moška energija je zelo razpršena, velikokrat nima sidra. Vloga ženske je, da je v ženski energiji. V trenutku, ko ženske začnemo hodit iz svojega energetskega polja ter urejamo, skrbimo za njegov balonček (energetsko polje), ko gremo v njegovo energijo, ga začnemo spreminjat, gremo iz sebe, da se prilagajamo njemu, ga vzgajamo. Najslabša možna stvar je, da smo pretirano materinske do svojega moškega. Takrat ni več polarnosti, magnetizma, privlačnosti in s tem izgubimo moč pripeljati moškega v njegovo telo. Moškemu s tem ne moremo nič dati. Moški ne rabi skrbnice, mame. Pozitiven pol moškega je njegov ud, pozitiven pol ženske je naš srčni del. To da oni čutijo svoj spodnji del, je njihova vstopna postaja v telo. Če niso pretočni je problem, da lahko energija tam zastaja. Čudovito je, da je moški v stiku in čuti svoj spolni del, saj tako lahko ženski in sebi največ da. Ženske rabijo moško trdoto na več načinov, ne samo spolno.

Lucija Tao

Leave a Reply

Croatian HR English EN German DE Slovenian SL Spanish ES
%d bloggers like this: