Ženska energija

Maternični vrat je vhod v žensko energijo

Maternični vrat je vhod v žensko energijo, v tvojo sočnost. Vsakič, ko se ženske počutimo izkoriščene emocionalno, fizično, seksualno ali če smo šle čez svojo resnico, čez svoj ‘ne’, sploh v razmerjih, se nam začne maternični vrat sušiti in se zakrči. Od tu tudi pride naša sposobnost doživljanja orgazmov. Zaradi tega se potem dogaja, da maternica in jajčniki niso prekrvavljeni in da ni komunikacije med maternico in Venero (nožnico).  Maternični vrat je tako kot most med Venero, maternico in tvojim srcem. Bistvo materničnega vratu je, da bi moral biti zelo mehak in sočen.

Vsakič, ko se odrežemo od svoje ženske energije, se začnejo bolezni materničnega vratu oz. krči. Vsakič ko smo se počutile kot žrtev, ko nas je nekdo prizadel, ko nam je vzel našo moč, nas napadel, z nami manipuliral, zlorabil ali pa če nas kdo jemlje za samoumevne v spolnosti, to vse vpliva na naš maternični vrat. Bolj ga sprostimo, bolj lahko te občutke spustimo ven iz telesa. 

V materničnem vratu se nabere tudi veliko žalovanja: za preteklimi razmerji, za življenjem, ki ga želimo pa ne živimo, ali če ti partner govori, kakšna moraš biti in kakšna ne. Vse to vpliva na maternični vrat. In če se počutiš v razmerju kot v zaporu, se maternični vrat zakrči.

Lucija Tao

Leave a Reply

Croatian HR English EN German DE Slovenian SL Spanish ES
%d bloggers like this: