5 moških v tebi

Skrbnik – izredno pomemben moški!

Moški in ženske smo sestavljeni iz 5 elementov, ki se v našem telesu prikazujejo kot 5 glavnih organov.  Vsak moški ima v sebi vseh 5 energij. Po navadi so določeni elementi premočni in posledično drugi prešibki, zato nastane neravnovesje in zaradi tega smo lahko na določenih področjih zelo uspešni ali zelo izgoreli, saj ni ravnovesja z drugimi elementi.

SKRBNIK predstavlja ELEMENT ZEMLJE. Povezan je z vranico, trebušno slinavko, želodcem, mišicami. MOŠKI, ki ima PRIŽGAN ta element je SKRBEN, ZAŠČITNIŠKI, ODGOVOREN IN IZJEMNO VAREN. Kadar je ta element v NERAVNOVESJU je moški velikokrat COPATA. Moški, ki imajo PRETIRANEGA SKRBNIKA lahko ženske nadzirajo, pogrešajo in skoz kličejo.

 Skrbnik predstavlja zelo OČETOVSKO ENERGIJO, ki jo tudi ženske potrebujejo v moškemu. Moški, ki IMA PRIŽGANEGA SKRBNIKA, ZNA POSKRBETI ZA PARTNERKO, OTROKE, DRUŽINO, vendar je pomembno, da ima prižgane tudi druge moške, drugače bo še samo skrbel za vse okoli sebe in se bo izgubila vsa strast in polarnost v odnosu.

Po drugi strani pa nekdo, ki NIMA PRIŽGANEGA SKRBNIKA je lahko totalen EGOIST, ne skrbi za družino, partnerko, lahko tudi ni monogamen. Takšni moški gledajo samo nase in živijo svobodno življenje in nikoli ne pomislijo na druge ter se ne prilagajajo nobenemu. Vedno so samo oni in vse se vrti okoli njih.

Naš namen je, da aktiviramo, prižgemo in izkoristimo potenciale vseh 5 elementov.

Lucija Tao

Leave a Reply

%d