5 žensk v tebi

Zdravilka

Ženska je ciklično bitje. Skozi mesec se ji spremenijo hormoni, čustvena stanja in potrebe, tako greš vsak mesec skozi 5 faz žensk v tebi.

ZDRAVILKA je čas prehodov, iz ene faze cikličnosti v drugo. Bolj kot se opazujemo, bolj čutimo prehode in spremembo energije, lahko pa v tem času čutimo tudi več utrujenosti. Zdravilka pri ženski predstavlja materinsko energijo. Večina žensk ima preveč aktivirano Zdravilko. Torej pretirano skrbi za druge, pazi na druge, je odvisna od hrane, od prenajedanja, od drugih, pretirano materinska, pretirano zaščitniška itd. Taka oseba ne spusti. To je včasih zelo težko slišati. Če smo mi tako zelo skrbne, večkrat to jemljemo kot kvaliteto in nas zaradi tega drugi izkoriščajo.

Tudi glede odvisniških odnosov, vidimo kdo je narcis, kdo nas izkorišča, kdo je toksičen, ampak mi smo obsedeni s to osebo. V takih primerih si vedno želimo, da nas oseba vidi, da nas ima bolj rada…to pomeni, da smo obsedeni z njo. Tudi zaradi POMANJKANJA V NAŠEM OTROŠTVU LAHKO POVZROČI naše pretirano hlepenje po tem, da DOBIMO STVARI OD ZUNAJ. S tem so lahko povezane tudi težave z vranico, pankreasom, fibromialgijo, s celicami, z mišicami, z diabetesom…

Kadar imamo potrebo po ogljikovih hidratih ali sladkem pomeni, da imamo izčrpano Zdravilko. Če smo zelo utrujene, pomeni da je čas da se upočasniš, umiriš in obrneš vase, da ti ne bo vsa energija odtekla med menstruacijo. Ko imamo zdravo zdravilko se znamo poslušati in upoštevati. V tem času lahko delaš tudi medicinske zvoke HU za vranico.

Lucija Tao

Leave a Reply

%d bloggers like this: