Tao diagnostika

Palača bogastva

PALAČA BOGASTVA predstavlja naš NOS.

Najdemo jo na spodnjem delu – konici nosu, zrcali pa ali imamo ‘nos za denar’.

Če je nos velik, lepo zaobljen in poln, govori o večji sposobnosti služenja denarja, saj je tudi oseba prijetnega značaja. Če pa je nos koščen, na njem pa najdemo še kakšno prirojeno znamenje ali brazgotino, pa govori obratno zgodbo.

Tisti, ki imajo velik nos, pomeni, da imajo veliko kovine, kar je lahko krasna stvar.  Č zna ta oseba svojo kovino uporabljati, bo imela zelo veliko denarja. Lahko pa ima izzive na tem področju.

Po Taoizmu so palače področja na obrazu, ki govorijo o prihodnosti in preteklosti. Z njimi lahko vplivamo na vsa časovna področja. Glede preteklosti lahko spremenimo naš odnos do nje. Enako s sedanjostjo in prihodnostjo. Na obrazu so zarisane tudi točke za vsako posamezno leto življenja. Če je na tem področju kakršno koli znamenje, poškodba ali pika, je treba biti za tisto leto pozoren.

Nekdo ima lahko zelo visoko čelo, kar pomeni, da ima odprto kariero. Kdo drug ima veliko gub obrnjenih navzdol na področju senc, kar nakazuje na težave v zakonu in zvezi. Obraz je cela enciklopedija. Kadar delamo z določeno Palačo, jo treniramo ali masiramo, nakazujemo, da želimo spremembo v življenju. Kamor damo pozornost, tja gre energija in tam se kažejo rezultati.

LUCIJA TAO

Leave a Reply

Croatian HR English EN German DE Slovenian SL Spanish ES
%d bloggers like this: