5 moških v tebi 5 žensk v tebi Hormoni Tao diagnostika

Palača otoka/kreativnosti

PALAČA OTROKA oz. palača KREATIVNOSTI se nahaja na spodnji veki. Povezana je z elementom vode oziroma z Čarobnico in Samotarjem v nas.

Predstavlja našo PODZAVEST, KREATIVNOST, našega notranjega otroka ter stik s svojimi otroki. Istočasno predstavlja tudi spolno energijo in intimnost. Če smo imeli kakršnekoli rane na tem področju, se lahko prav tako odraža na spodnji veki.  Če imamo na področju spodnje veke gube, podočnjake, izrastke ali temno obarvanost, imamo težavo s Palačo otroka. To pomeni, da smo lahko bili kot otroci globoko ranjeni in zatrti. Obraz nas v tem primeru kliče, da to področje pozdravimo in ga napolnimo z življenjem.

HORMONSKO:

Spodnja veka je pokazatelj stanja tvojega kortizola, adrenalina, rastnega hormona, melatonina itd.

Če koža na tem področju zmečka, temne barve, vdrta, črna, zabuhla, to kaže na različne težave naše Čarobnice/Samotarja v tebi. Če smo zelo zabuhle, imamo težave z neravnovesjem ESTROGENA in drugih hormonov. Če imamo vdrto spodnjo veko ali temne barve, to kaže, na neravnovesje KORTIZOLA (lahko tudi izgorelost). Če se nam zelo mečka koža okoli oči, kaže, da so naše ledvičke, maternica, zelo izgorele.

Lucija Tao

Leave a Reply

%d