Hormoni Nega ženske energije Spolna energija

Pravi MAGNETIZEM ženske je v MATERNICI

Pravi MAGNETIZEM ženske je v njenem trebuhu, v MATERNICI.

Ena izmed lepih možnosti, kako pridemo do utelešenja preko maternice je JONI SPA.

Ko odpremo maternico, lahko začutimo MOČ v njej.

Ko se odpremo, lahko začnemo čistiti katerekoli energije – lahko so stari ljubimci, starši, stare zgodbe, ki so v maternici, trebuhu. Ko iz tega prostora očistimo stare energije, se nove energije sploh začnejo aktivirati in postane magnetična energija, ki pulsira v univerzum.

Ko gremo v svojo maternico, v ESENCO naše ženske energije, se zgodi, da postanemo magnetične. Prenehamo razmišljati, ampak damo pozornost v maternico in čutimo sebe, svojo telo, svojo žensko energijo, magnetizem. To se pozna tudi na obrazu, NAŠ OBRAZ ZAŽARI.

JONI SPA je starodavna praksa, ki so jo počeli v vseh kulturah, za čiščenje maternice.

Tako, da sedimo nad lonec vroče vode z zelišči, ki spušča paro. Para pa penetrira v nas, tako se tkivo razširi in se odpre. Če je naš maternični vrat dovolj sproščen in odprt, potem gre ta para skozi in penetrira v maternico in jo očisti.

Deluje podobno kot savna. Pri Joni spa para ODPIRA IN OČISTI, ven gredo vsi TOKSINI, NEČISTOČE, STARI LJUBIMCI, STARE ZGODBE, vse kar ni utelešena ljubezen ali moč se izloči. To je tudi najboljši prostor kjer sidraš svoje želje, ki se potem manifestirajo v našem življenju.

Joni spa pomaga tudi dvigniti in oblikovati maternico, pomaga pri težavah z MENSTRUACIJO, čvrsti tkivo itd.

LUCIJA TAO

Leave a Reply

%d bloggers like this: