Živijo, moje ime je Lucija in sem velika ljubiteljica živali, plesa in dobrih masaž.

Vse to znanje in dnevne prakse so mi spremenili življenje na boljše in na višji nivo. Želim ljudem dati več občutka vrednosti in sprejetosti, ter jih skozi Spa tretma popeljati v lepši svet, skupaj bomo trenirali obrazne mišice ter se sprostili in razvajali. Tudi moja psička Bela obožuje masaže. Prisrčno vabljeni na masažo.

DAJTE SEBI IN DRUGIM LJUBEZEN

Dobrodošli! Moje ime je Lucija, po izobrazbi sem magister ekonomskih in poslovnih ved. Sem licencirana inštruktorica Tao face yoga (Power brain & Juicy face lifting) in inštruktorica programa Juicy golden woman pri Savini Atai & Mantaku Chia ter licencirana za izvajanje Spa tretmaja Juicy face lifting masaže pri Savini Atai & Sandri Laznik. Poučujem na področju zdravja, lepote, odnosov, taoizma, tao joge obraza, hormonov, cikličnosti, prehrane, superživil, manifestacije, dihalne tehnike, yoni kristalnih jajčkov, masaže prsi, prižig 5 moških oziroma žensk v nas ter izvajam Spa tretma masažo.

Preventivno skrbi za svoje zdravje. Naj ti bo naložba vase pomembna.

MOJA ZGODBA: Kot punčka sem bila zelo sijoča, magnetična in nežna, vendar sem doživela dosti travm s strani moških in žensk, hkrati pa imela izzive z zdravjem, ter posledično pridobila ogromno kilogramov, ki so me še bolj ovirali. Vse to znanje in dnevne prakse so mi spremenili življenje na boljše. Dobila sem nazaj svoj ženski magnetizem, aktivirala svoje hormone in žleze v glavi, hkrati pa popolnoma spremenila svoj izgled in samopodobo. Dobila sem sijoč obraz in končno uredila svoj menstrualni cikel, pozdravila odnose s starši ter si manifestirala čudovitega partnerja, s katerim skupaj pleševa in rasteva v življenju. Odnosi niso enostavni, ampak so zelo lepi, če je v nas dosti ljubezni in imamo oboji zdrave hormone in žleze v glavi ter prižigamo 5 moških oziroma 5 žensk v nas.

MOJA ZGODBA: Doživela sem dosti travm s strani moških in žensk, hkrati pa sem imela dosti izzivov z zdravjem, pri 11 letih so mi diagnosticirali epilepsijo, hkrati pa sem doživljala ogromno žalosti in bolečin zaradi smrti in bolezni v družini. Pri 20 letih sem bila na antidepresivih, ker nisem več zdržala. Vse to znanje in dnevne prakse pa so mi spremenili življenje na boljše in na višji nivo. Rada bi ljudi naučila, da je možno drugačno življenje, in občutenje več pozitivnih emocij. Želim ljudem pomagat do boljšega počutje in lepih medsebojnih odnosov, da premagajo sami sebe in začnejo živeti v obilju ljubezni, zdravja, denarja… Rešujmo težave, ko so še majhne in preventivno skrbimo za svoje zdravje ter začnimo zavestno ustvarjati življenje na visoki vibraciji s Tao face jogo.

%d