Juicy face lifting spada pod Tao obrazno jogo prilagojeno za ženske. Več si lahko prebereš pod zavihkom Tao obrazna joga.

Vsaka od petih žensk v tebi in vsak element je povezan z določenimi mišicami ter z določenimi organi. Juicy face lifting je prilagojen na cel mesečni cikel ženske, kjer je za vsak dan izbrana druga vaja Tao obrazne joge. Vse vaje so izbrane tudi na podlagi tvojega notranjega cikla. Z vadbo Juicy face lifting treniramo obrazne in lobanjske mišice ter hkrati prižigamo stikala v sebi (svojo notranjo alkimijo) in tako se pozna še večji učinek na obrazu. Zasijala boš v vsej svoji lepoti, odznotraj navzven. Ni nič privlačnejšega kot nasmejana prižgana ženska.

Ženske so ciklična bitja in imajo drugačen hormonski sistem kot moški. Ženski skozi mesec niha in se spreminjajo čustva, potrebe in moči. Ko ženska pozna svoj cikel in prilagodi življenje vsem svojim fazam, poskrbi tudi za zdravje in boljše počutje, ter zna uporabljati svoj cikel za samozdravljenje, magnetizem in manifestacijo.

Ženske gredo vsak mesec skozi cikel. Za najboljše rezultate je pametno vsak dan izvajati vajo, na podlagi tega v katerem delu cikla se nahajaš. V času menstruacije se nahajaš v čarobnici, potem preideš na vizionarko, okoli ovulacije na magnetično žensko, ter na koncu pred menstruacijo na kraljico. Vmesne faze pripadajo Zdravilki, ki skrbi za preklope med ženskami.

%d bloggers like this: