Ženska svojega moškega najbolj podpre tako, da prižiga vseh svojih 5 žensk in ostaja zadovoljna in sijoča ženska, ki skrbi zase. Ženska, ki ima prižganih vseh 5 žensk v sebi, spodbudi tudi svojega moškega, da prižge še ostale moške. Torej, bolj ženska podpira moškega v vseh 5 energijah, bolj je zdrav, močan in uspešen.

photo of woman and man hugging while standing on grass
Photo by Daria Shevtsova on Pexels.com

Naš poškodovan magnetizem privlači poškodovan magnetizem. Kadar je ženska prevelika skrbnica (zdravilka), lahko dobi moškega, ki tega sploh nima. Ženskin disbalans zdravilke, ki preveč skrbi in poskrbi za vse, vpliva tudi na njegov disbalans skrbnika, torej, da on ne bo poskrbel za nič. Tudi za svojo partnerko, ko je bolna. Kadar imata oba partnerja preveč delujoč enak element ni dobro za nobenega. Prav tako kombinacije popolno nasprotnih elementov niso dobre. Na primer par, kjer ima ženska preveč Zdravilke in moški s pretiranem Strastnežem. Ona poskrbi za vse, on pa samo uživa in je neodgovoren. Pomembnost pa je, da razrešimo svoje travme iz preteklosti, saj si tako dvignemo vibracijo ter znamo uživati v sedanjem trenutku. Prav tako je pomembno, da prižgemo 5 elementov v nas. Tako lahko zaživimo v polnosti v vseh področjih našega življenja in ustvarjamo lepe medsebojne odnose, ki podpirajo naše zdravje in poskrbimo za lepšo prihodnost otrok, živali in okolja, ki nas obdaja.

Da lahko ustvarjamo lepe medsebojne ali partnerske odnose je pomembno kakšni odnos imamo do sebe in kako se mi počutimo. Na naše počutje pa vplivajo hormoni. Na primer: dvignjen kortizol lahko povzroči, da smo skoz pod stresom in se ne znamo sprostit, hkrati pa če nimamo oksitocina se ne moremo predati užitkom. Neravnovesje spolnih hormonov ima velik vpliv na zdravje naših spolnih organov, na naše počutje in intimnost. Nizek testosteron pri moških vpliva na nivo njegove energije, zdravje, mišično maso, libido, na njegov fokus in moč. Žleze v glavi (hipotalamus, epifiza, hipofiza) pa so tiste, ki proizvajajo in uravnavajo delovanje hormonov. S tem, ko aktiviramo žleze v glavi in svoje hormone, dvignemo tudi svojo vibracijo in občutimo več pozitivnih čustev kot so hvaležnost, ljubezen, radost, užitek, mir itd. ter prav tako lažje obvladujemo svoje življenje in manj prijetne situacije, ki se pojavijo v našem življenju. Postanemo kreatorji svoje usode in si ustvarjamo odnose, ki nas polnijo in ne izčrpujejo. S tem ko si aktiviramo hormone in žleze prižgemo tudi vseh 5 elementov v nas. Pomembno je, da je ima moški prižganih 5 moških v njem, ter da ima ženska prižganih in v ravnovesju 5 žensk v njej. Tako lahko njuna združitev dvigne vibracijo in ustvarjata lepe kvalitetne odnose.

%d bloggers like this: