Ženske so ciklična bitja in imajo drugačen hormonski sistem kot moški. Ženski skozi mesec niha in se spreminjajo čustva, potrebe in moči. Ko poznaš ženski cikel, jo lahko bolje razumeš in se prilagodiš življenju v vseh njenih fazam ter tako dobiš največ od svoje drage.

Ženska potrebuje, da lahko zaživi ciklično vseh 5 žensk skozi mesec, ter da jo partner podpre v tem. Da je partner stabilen in varen in se ne pusti zmesti ali vstopa v čustvene vrtince žensk, hkrati pa je soočuten in ljubeč. Ženska potrebuje moškega, ki zna pravilno delati z vsako žensko v njej ter ima prižganih 5 moških v sebi. Naš poškodovan magnetizem privlači poškodovan magnetizem. Pomembnost pa je, da razrešimo svoje travme iz preteklosti, saj si tako dvignemo vibracijo ter znamo uživati v sedanjem trenutku. Prav tako je pomembno, da prižgemo 5 elementov v nas. Tako lahko zaživimo v polnosti v vseh področjih našega življenja in ustvarjamo lepe medsebojne odnose, ki podpirajo naše zdravje in poskrbimo za lepšo prihodnost otrok, živali in okolja, ki nas obdaja.

Da lahko ustvarjamo lepe medsebojne ali partnerske odnose je pomembno kakšni odnos imamo do sebe in kako se mi počutimo. Na naše počutje pa vplivajo hormoni. Na primer: dvignjen kortizol lahko povzroči, da smo skoz pod stresom in se ne znamo sprostit, hkrati pa če nimamo oksitocina se ne moremo predati užitkom. Neravnovesje spolnih hormonov ima velik vpliv na zdravje naših spolnih organov, na naše počutje in intimnost. Nizek testosteron pri moških vpliva na nivo njegove energije, zdravje, mišično maso, libido, na njegov fokus in moč. Žleze v glavi (hipotalamus, epifiza, hipofiza) pa so tiste, ki proizvajajo in uravnavajo delovanje hormonov. S tem, ko aktiviramo žleze v glavi in svoje hormone, dvignemo tudi svojo vibracijo in občutimo več pozitivnih čustev kot so hvaležnost, ljubezen, radost, užitek, mir itd. ter prav tako lažje obvladujemo svoje življenje in manj prijetne situacije, ki se pojavijo v našem življenju. Postanemo kreatorji svoje usode in si ustvarjamo odnose, ki nas polnijo in ne izčrpujejo. S tem ko si aktiviramo hormone in žleze prižgemo tudi vseh 5 elementov v nas. Pomembno je, da je ima moški prižganih 5 moških v njem, ter da ima ženska prižganih in v ravnovesju 5 žensk v njej. Tako lahko njuna združitev dvigne vibracijo in ustvarjata lepe kvalitetne odnose.

Moški, ki ima prižganih vseh 5 moških v sebi, spodbudi tudi svojo žensko, da prižge še ostale ženske v sebi. Torej, bolj moški podpre vseh 5 žensk v ženski, bolj je ženska sijoča, zdrava in zadovoljna ter več lahko dobi partner in okolica od nje. Ženskin disbalans zdravilke, ki preveč skrbi in poskrbi za vse, vpliva tudi na njegov disbalans skrbnika, torej, da on ne bo poskrbel za nič. Tudi za svojo partnerko, ko je bolna. Kadar imata oba partnerja preveč delujoč enak element ni dobro za nobenega. Prav tako kombinacije popolno nasprotnih elementov niso dobre. Na primer par, kjer ima ženska preveč Zdravilke in moški s pretiranem Strastnežem. Ona poskrbi za vse, on pa samo uživa in je neodgovoren.

%d bloggers like this: