Povećajte svoju vibraciju pomoću Tao joge lica i alkemije svog tijela i postanite manifest vaše stvarnosti.

Dobro stanje, lijepi odnosi rezultat su funkcioniranja vaših žlijezda i hormonskog sustava ili vaše vibracije. Kad uključimo žlijezde u glavi i aktiviramo naš hormonalni sustav, dolazi sve do nas (zdravlje, ljubav, obilje, lijepi međuljudski odnosi).

Prakticirajući Tao jogu lica i tehnike interne alkemije uravnotežujemo naše hormone (aktiviramo spolne hormone, podižemo oksitocin, uravnotežimo kortizol (hormon stresa) itd.), Aktiviramo žlijezde u glavi, zapalimo 5 žena ili 5 muškaraca u sebi, dobivate više energije, osjetite više pozitivnih emocija, više smo usredotočeni i usredotočeni. Ovim vježbama podižemo i svoju vibraciju. Stoga je važno da svjesno počnemo usmjeravati svoju pozornost na pitanja, ciljeve koje želimo postići. Kroz vježbanje vizualiziramo energiju u kojoj želimo biti. Mozak ne razlikuje da li ga doživljavamo ili samo o njemu razmišljamo, iste kemijske reakcije pokreću se u tijelu. Ako mislimo da su nam životi u opasnosti, kortizol nam raste, čak i ako smo u sigurnom okruženju. Istodobno, ovim tehnikama prelazimo iz simpatičkog živčanog sustava u parasimpatički, što djeluje vrlo meditativno i opuštajuće na nas.

Sve u svemiru je energija i vibracija, tako ste i vi. Isto privlači isto i vaša vibracija unosi određena iskustva, ljude i situacije u vaš život. Kad ste niski u obliku vibracije, privlačite negativne ljude i situacije u svoj život, a osjećate se umorno, ljuto, u strahu i pod stresom. Ali kad ste u visokoj vibraciji, u svom životu vidite pozitivne stvari. Zahvalni ste i otvoreni za blagoslove koji dolaze u vaš život. U današnje vrijeme još je važnije podizati vibraciju. Kad to učinite, riješite se straha i spremni ste se suočiti i dogovoriti sve što vam dođe u životu. Da bismo mogli promijeniti svoju stvarnost, možemo promijeniti svoje mišljenje, svoje blagostanje i promijeniti svoju samopouzdanje. Svaka stanica tijela odašilje svoju frekvenciju, a bolesne ćelije su pri niskoj vibraciji, a zdrave u visokoj. Dakle, da bismo mogli podići svoju vibraciju možemo izliječiti svoje tijelo, možemo početi razmišljati drugačije, možemo aktivirati žlijezde u glavi kako bismo se osjećali drugačije, možemo regulirati naše hormone. To je tako jednostavno.

Važno je da počnemo svjesno stvarati vlastiti život i postati tvorcem vlastite stvarnosti. Kad shvatimo da je sve u nama moguće je pristupiti kraljevstvu u nama i podići svoj život na višu razinu punu obilja.

%d