Juicy face lifting masaža je sestavljena iz dveh delov, prvi del je trening in krepitev mišic obraza in vratu, drugi del pa je sprostitvena masaža obraza, vratu in glave.

Pozitivni učinki krepitve in masaže obraznih in vratnih mišic so: izboljšanje strukture kože, zmanjša gubanje obraza, bolj napeta koža, dvigujejo veke, okrepijo čeljustno linijo, zgladijo podbradek, dvignejo ustne kotičke, okrepijo brado in vrat, pozitivno vplivajo na kostno maso na obrazu ter pripomorejo k lepšemu videzu in izboljšujejo počutje ter deluje antistresno.

Juicy face lifting masaža pozitivno vpliva tudi na skeletne mišice z zboljšanjem prekrvavitve mišic, zvišanjem tonusa in gibljivosti mišic ter večja raztegljivost in prožnost mišice. Vpliva tudi na cirkulacijo krvi in izboljšanje prekrvavitve, ter na tok limfe in na sklepe in obsklepne strukture in kosti na področju glave, vratu in obraza.

Z vajami z mišicami obraza povečamo dotok krvi v področje glave, kar povečuje zbranost, prekrvavitev možganov in pomirja ter blagodejno deluje na oči, ušesa in nos.

Pozitivni učinki redne masaže glave so, da olajša ali odpravlja glavobol, utrujenost, nespečnost, napetost v vratu, glavi, očeh in obrazu, vznemirjenost in tesnobo ter slabo koncentracijo in nemir. Prav tako dvigujejo imunski sistem ter prekrvavitev lasišča in rast las ter preprečujejo izpadanje las. Izboljšuje tudi spomin in odpravlja zamašene sinuse.

Obraz je izjemno intimni del telesa, zato želim s svojo prijaznostjo, dotikom in profesionalizmom pripomoči k temu, da zasijete v svoji najlepši lepoti. Juicy face lifting masaža ni samo spa tretma, lepotni ritual, masaža ali fizični trening, ampak je alkimijska izkušnja dotika, čutenja in negovanja ter božanja tiste globinske, prvinske in globoko zakoreninjene potrebe, da smo dotaknjeni. Skozi moje čuteče dlani se te želim dotakniti in razvajati.

%d bloggers like this: