Travma je vse kar nas ovira v življenju, da živimo s polno močjo.

Z Tao obrazno jogo odpiramo in sproščamo čustva ter ujete travme, saj s treningom obraznih in lobanjskih mišic masiramo žleze v glavi, ki nadzorujejo izločanje hormonov. Nepravilno delovanje žlez v glavi vodi v razne bolezni. Z jogo obraza pa se delovanje žlez normalizira.

Travme, strahovi, občutki jeze, žalosti, manjvrednosti, negativna prepričanja, nas omejujejo in preprečujejo, da bi živeli polno življenje na visoki vibracijo. Vsaka travma, ki je v našem telesu aktivna, ima moč, vibracijo. V njej je ujetih veliko emocij, zato lahko navigira naše delovanje, naše občutke. Ta tehnika topi: strahove (pred zapuščenostjo, letenjem, denarjem, ženskami itd.), travme (čustvene, spolne, fizične nesreče, poškodbe), občutke (da nisi dovolj dober, da ti nič ne uspe itd.) ter prepričanja (da ne moreš shujšati, da ne moreš imeti veliko denarja itd.).

Vsakič, ko stopimo eno stopničko naprej pridejo v življenje novi izzivi, strahovi in pomembno je, da smo dovolj močni, da gremo čez njih. Naši mali možgani so tako programirani. Ko nismo ujetniki svoje preteklosti in žrtve svojih travm je življenje veliko lepše. Joga obraza je popolnoma varna, ker tvoje žleze spustijo in sprostijo toliko travm, kot zmorejo. Uporablja se dih, miganje z očmi in mišice obraza. Travma je škodljiva in nas v življenju ovira. Ko se osvobodimo travm je pomembno, da jo nadomestimo z novim lepim občutkom.

Čas je, da dvignemo svojo vibracijo in začnemo zavestno ustvarjati svoje življenje.

%d bloggers like this: